Sponsors van Heart for Romania
Jalema BV heeft samen met I-FourC een vrachtauto gesponsored en 120 kinderen financieel geadopteerd.
I-fourC heeft samen met Jalema BV een vrachtauto gesponsored en 10 kinderen financieel geadopteerd.
Stichting Actiecomitë Roemenië
Deze in Sint Annaparochie gevestigde Stichting bakt voor het begin van elk nieuw jaar oliebollen voor de verkoop. De opbrengst schenkt deze Stichting al enkele jaren aan projecten van onze Stichting, die met name kinderen ondersteunen.
Spuitgieterij Salentijn maakt bij wijze van sponsoring posters van onze nieuwe logo.
Janssen Livestock uit Koningsbosch heeft in 2014 wederom besloten de kosten voor een vrachtwagen te sponsoren. Zijn bijdrage stelt ons in staat om de transportkosten van de hulpgoederen naar Roemenië beheersbaar te houden.
Hartelijk dank voor deze geste.
Geert Goossens hanteert tijdens onze reizen naar Roemenië de camera en maakt mooie foto's en video-opnamen.
F7
F7 een groep enthousiaste zakenvrouwen uit Antwerpen heeft besloten tot ondersteuning van onze projecten in Sibiu. Zo zorgden zij reeds voor een enorme hoeveelheid vitamines, bestemd voor onze contactgezinnen in Roemenië en in mei 2010 vertrekt een transport met 2 vrachtwagens vanuit Antwerpen met hulpgoederen voor het psychiatrisch ziekenhuis.
De ondersteuning van deze vrouwen is zeer waardevol voor onze doelstellingen.

Het motto van F7 is:De enige zaken die onmogelijk te realiseren zijn,
zijn die waaraan je niet begint...
Rotaract Club Maastricht is de uitgelezen mogelijkheid om deel uit te maken van een enthousiaste en gemotiveerde club mensen in de leeftijd van 18 tot 35 jaar. Daarnaast biedt de club je de kans tot verdere persoonlijke ontplooiing, vergroting van je netwerk en kennismaking met mensen met verschillende achtergronden en interesses.
Deze club heeft onze Stichting als goede doel geadopteerd, naast andere goede doelen.
De leerlingen van scholengemeenschap St.Ursula hebben eind 2008, net als in 2007 een sponsorloop gehouden, waarvan de opbrengst is bestemd voor onze stichting. Bijzonder dit jaar was de Roemeense deelneemster, Ana Maria, die op uitnodiging van een van onze vrijwilligers haar kerstvakantie in Nederland doorbrengt.
De leerlingen liepen een bedrag van ongeveer 5000 euro bijeen. Nog niet eerder werd een zo hoog bedrag bijeengebracht. Leerlingen van St.Ursula: hartelijk dank.
Het Ministerie van Buitenlandse Zaken heeft besloten om uit het programma Maatschappelijke Transformatie Midden- en Oost Europa (Matra)een subsidie te verstrekken van €.21.750,00 voor het opstarten van ons project voor blinde kinderen in Sibiu. Hiermee zijn de opstartkosten voor 50% gedekt. De overige kosten moeten nog uit andere bronnen komen.
Babbage is een in Roosendaal gevestigd bedrijf dat hulpmiddelen voor zowel visueel gehandicapten als mensen met een motorische handicap verstrekt.
Babbage steunt ons project voor blinde kinderen met een aantal hulpmiddelen, waaronder een braille leesregel.
Deze schoenenzaak voorziet ons regelmatig van partijen nieuwe schoenen. Deze schoenen vormen een belangrijk bestanddeel van de hulpgoederen die de arme gezinnen in ons hulpprogramma van ons ontvangen.
Kinderen Vrencken B.V.
Kinderen Vrencken B.V. te Bunde verzorgt sinds kort ons drukwerk indien dit in grote hoeveelheden nodig is. Deze wijze van sponsoring levert ons een aanzienlijke kostenbesparing op. Ons streven om een 100% "overheads-vrije" organisatie te zijn wordt hiermee extra benadrukt.
Eigenaar en leverancier van onder andere: Lee, Wrangler, Maverick, Hero, Eastpak, Kipling, Jansport, The north face, Reef biedt regelmatig haar overtollige voorraad kleding aan voor onze projecten in Roemenië.
Dit jaar heeft het BC schöndeln de opbrengst van de vastenactie geschonken aan de Stichting Heart for Romania. Er is het geweldige bedrag van 3500,00 Euro aan ons overgemaakt.Een enorme steun in de rug van onze activiteiten voor de armsten in Roemenië. Hartelijk dank
W.Heggen, huisarts te Heel
Huisarts W.Heggen te Heel sponsort jaarlijks een groot aantal medicijnen voor Roemeense patienten waarvan wij ons de zorg hebben aangetrokken. Vanwege de schaarste aan medicijnen in Roemenië is dit een zeer welkome geste.
Teleatlas, ontwikkelaar van grafische kaarten voor gps systemen heeft besloten ons voorjaarstransport met €.2000,-- te sponsoren. Een geweldige steun waarmee definitief vaststaat dat ons voorjaarstransport doorgaat.
Stichting Jongerenpastoraat C.A.P. Born
De Stiching Jongerpastoraat C.A.P. uit Born organiseerde eind maart 2007 een solidariteitsmaaltijd. De opbrengst van deze activiteit was dit jaar bestemd voor de Stichting Heart for Romania. Er werd ruim €.1.600,-- bijeengebracht voor ons schooltje voor gehandicapte kinderen. Een geweldig bedrag en een enorme steun in de rug voor onze organisatie.
Van de speelgoed- en kleertjesbeurs die peuterspeelzaal hummelhof twee keer per jaar organiseert ontvangen wij het overgebleven speelgoed dat is bestemd voor kleuterscholen in Roemenië..
De leerlingen van deze scholengemeenschap hielden in het najaar 2006 een sponsorloop, waarvan de opbrengst van bijna 3000 euro voor onze projecten is bestemd.Een geweldig resultaat.
Het verhuisbedrijf UTS Bernardt-Unigroup met vestigingen in Maastricht, Heerlen en Roermond stelt ons ingaande 2007 jaarlijks enkele honderden stevige verhuisdozen ter beschikking. Een al langer bestaand probleem van te weinig stevige dozen is hiermee grotendeels opgelost.
Gosi Design is een full-service (web)design bureau gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites, huisstijlen en interactieve media.

Gosi Design ontwikkelt sinds 2000 zeer diverse websites voor een
brede doelgroep en haar klanten. Iedere website is bijzonder. Uniek in vormgeving, doordacht in concept en innovatief in
techniek.
Bij wijze van sponsoring heeft Gosi Design deze website voor de Stichting ontwikkelt, en levert daarmee een waardevolle bijdrage aan haar doelstelling
iFox te Maastricht is gespecialiseerd in het bouwen van
dynamische, interactieve en op maat gemaakte online applicaties
en websites. Al jaren maken veel ondernemers en particulieren
succesvol gebruik van de efficiënte en betrouwbare applicaties van iFox. iFox heeft bij wijze van sponsoring de database voor deze website gebouwd en ondersteunt daarmee de Stichting bij het bereiken van haar doelstellingen
Net Facilities Group is al jaren de host van onze website.
Bloem B.V.aannemersbedrijf gevestigd in Panheel met een nevenvestiging in het Roemeense Cluj, stelt regelmatig transportmiddelen en containers ter beschikking voor het ophalen van grote partijen hulpgoederen.
Maessen Groep B.V.
Projectontwikkelingsmaatschappij Maessen Groep B.V., gevestigd
6041 GN Roermond, Stationsplein 7b
stelt al jaren 2 loodsen aan de Pasweg in Panheel gratis ter beschikking aan de Stichting.
Zonder deze loodsen zou de Stichting haar humanitaire activiteiten niet kunnen uitvoeren.
Lenzingbrandfilms, Westerstraat 176, 1015 MR Amsterdam stelde een grote partij nieuwe kleding ter beschikking. Deze wordt gebruikt voor het project contactgezinnen voor de winter 2006/2007.
Bakkerij Puts, Ohé en Laak, stelt regelmatig een bestelbus ter beschikking van de Stichting voor het ophalen van hulpgoederen.
De Gemeente Echt-Susteren, stelde 40 computers ter beschikking. Deze zijn gebruikt om een computerlokaal van een basisschool in Sibiu in te richten.

Gego Videodesign, Echt, monteert op een professionele manier de videoreportages die de vrijwilligers van elk bezoek in Roemenie maken en bewerkt deze tot pakkende reportages.
Brandpreventie Protecta V.O.F.
Brandpreventie Protecta V.O.F., Voltaweg 34, 6101 XK Echt, keurt jaarlijks gratis de brandblusapparaten in onze loodsen te Panheel.
De Rabobank Udenhout stelde computers en een kopieerapparaat ter beschikking voor onze projecten in Sibiu.
Drukkerij Har Schuren, drukt bij wijze van sponsoring jaarlijks onze informatie brochure.
Zorgverzekeraar VGZ stelde via de heer Bernaerts in Molenhoek diverse computers, monitoren en (laser)printers ter beschikking.
Höbbes, tweehands kledingzaak, gevestigd in de gemeente Heel aan de Dorpsstraat, stelt de kleding die niet wordt verkocht en niet door haar leveranciers wordt opgehaald ter beschikking van onze projecten.
Het I.K.L. Roermond schonk 12 pentium 4 computers aan onze stichting. Deze zullen in Roemenie in een professionele omgeving als het ziekenhuis worden ingezet.

Het Leids Universitair Medisch centrum stelde ongeveer 2m3 medische disposibles ter beschikking. Het academisch ziekenhuis in Sibiu zit met smacht op deze hoogwaardige medische hulpmiddelen te wachten.
Basisschool " De kwir", Neer
Deze basisschool stelde een aantal leerlingensets ter beschikking.
Van Stichting St.Anna ontvingen wij een hoeveelheid rolstoelen voor gehandicapte medemensen in Roemenie.Ook schonk St.Anna ons een zes tal vrijwel nieuwe heetwaterboilers.
Van de Dynafix Group B.V. te Nuth ontvingen wij een aantal computers, computersupplies en printers.
Van Landgoed Hommelheide ontvingen wij 24 eenpersoonsbedden, alsmede reinigings- en verbandmiddelen.
Van het Viecuri Ziekenhuis te Venlo ontvingen wij een drietal couveuses, phototherapielampen en diverse andere medische hulpmiddelen.
Van de Gilde opeidingen te Venlo ontvingen wij 140 leerlingensets.
Jan Dohmen Internationaal transport, Herkenbosch
Jan Dohmen Internationaal transportbedrijf uit Herkenbosch zorgt regelmatig voor het vervoer van hulpgoederen naar onze opslagloodsen in Panheel
Livit Orthopedie te Hoensbroek, maakte een nieuwe armprothese voor Gheorghe Oancea.
Bouwmaat, vestiging Roermond zorgt regelmatig voor noodzakelijke hulpmiddelen bij het werk van de Stichting, zoals stevige tape voor het dichtmaken van de dozen en een heater, die afgelopen winter voor de hoogstnoodzakelijke warmte in de loods zorgde.
Koninklijke Sphinx BV te Maastricht verraste ons met de donatie van een 6-tal pallets vloer- en wandtegels. Deze zullen worden gebruikt om een aantal ruimtes in het ziekenhuis van Sibiu, die dringend aan renovatie toe zijn, van tegelwanden- en vloeren te voorzien.
Een onbekende symphatisant
Een inwoner van Linne, die niet met naam genoemd wenst te worden, vierde onlangs medio 2006, zijn tachtigste verjaardag. Aan familie, vrienden en bekenden vroeg hij geen cadeaus maar een financiële bijdrage voor de stichting Heart for Romania. Deze sympathieke geste leverde voor onze stichting 890 euro op. Milde gever: heel erg hartelijk dank.
Dit bedrijf steunt ons met een geweldige financiele donatie als bijdrage in de erorm gestegen kosten van het transport van december 2006.
Het Laurentiusziekenhuis heeft 28 infuuspompen, een defibrillator, een anesthesieapparaat en een centrifuge geschonken voor het academisch ziekenhuis in Sibiu.
Westrom bedrijven hebben een omvangrijke mailing verzorgd tegen zeer aantrekkelijke voorwaarden.
Basisschool De Stapsteen, Herten
Basisschool De Stapsteen uit Herten zal evenals vorig jaar met de leerlingen een twintigtal rugzakken met speelgoed en leermiddelen klaarmaken om komende winter te schenken aan de gehandicapte kinderen van ons onderwijsproject in Sibiu
Het Amsterdamse aannemersbedrijf RenDeco, Renovatie Decoratie Onderhoud heeft besloten in april 2007 een renovatieproject uit te voeren aan school nr. 8 in Sibiu, De school waar ons onderwijsproject voor gehandicapte kinderen in exploitatie is.
Officedepot is een toonaangevende leverancier voor kantoorartikelen in heel Nederland.
Office Depot International BV. is al sinds 1995 actief in Nederland en heeft ondertussen al een zeer grote klantenkring opgebouwd met het via postorder verkopen van kantoorartikelen aan bedrijven. Via de website voor particulieren levert office vanaf 2005 ook aan particulieren.
Officedepot heeft ons een grote partij kantoorartikelen geschonken, die zullen worden gebruikt om enkele scholen in Sibiu van materiaal te voorzien.

Metzger B.V. heeft in onze loods gezien dat we een grote partij vloer- en wandtegels klaar hebben staan voor transport.
Metzger heeft daar een partij tegellijm aan toegevoegd, groot genoeg om alle tegels te werwerken.
BT Nederland BV heeft voor onze werkzaamheden in de loodsen in Panheel een tweetal handpalletwagens gesponsord.
Peuterspeelzaal "De Rakkers"
De kinderen van Peuterspeelzaal "De Rakkers" en hun ouders uit Wijk bij Duurstede maakten eind november 120 schoenendozen met leuke cadeautjes klaar voor de kinderen van school nr.8 in Sibiu.
Van deze school uit Sittard ontvingen wij een groot aantal leermiddelen voor een basisschool in Sibiu.
Rob Goossens beeld en geluid uit Echt sponsort audio visuele apparatuur.
Aan het begin van de decembermaand 2009 besloot gastheer Ruud van Daal, samen met zijn personeel, om de fooien die ze gedurende de feestmaand zouden ontvangen van hun gasten ter beschikking te stellen aan de stichting “Heart for Romania”
Deze actie van Restaurant “De Hoeskamer” heeft het mooie bedrag van € 332,40 opgebracht.